CUTIEPIE

Allmänt / Permalink / 0

Bild på Malvina igår.

När vi gick till Apoteket och köpte medicin åt henne gick vi förbi rean på Lindex och hittade en klänning åt henne :)

SUNDAY GONE

Allmänt / Permalink / 0
God kväll! :)
 
Klockan är redan över sju! Vart har denna dagen tagit vägen ? :/
Jobbade mellan 10-14:15. Igår till idag var vi barnvakt åt lilla Malvina. Tyvärr vart hon sjuk den lilla tjejen, hade över 40 graders feber igårkväll / inatt. Så för min del blev det inte många timmars sömn. Vaknat och lugnat henne, flyttat på henne i spjälsängen (hon lägger sig alltid med huvudet in i kanten och sen blir arg)... haha. Var orolig också så då är det svårt att somna .. :)
 
Nu var visst maten klar! Blir chili con carne som Basse har lagat! Så dax att äta och fortsätta vara en soffpotatis.. det väntar ju trots allt 6 dagars jobb till innan 1 dag ledigt innan 6 dagar till xD ....
 
Hej så länge! :)

LEDIG FREDAG

Allmänt / Permalink / 0
Idag har jag varit ledig hela dagen!
Började med att gå till sjukgymnasten för min onda kropp.. har fått reda på att jag är överrörlig och att det är därför jag har sån värk hela dagarna... Men nu har jag varit där, pratat lite, böjt mig och fått några få övningar. Nästa vecka ska jag dit igen och få nya övningar som jag ska följa från och med då.. och typ i resten av mitt liv... haha.
 
Konstigt att vara ledig... känns rätt trist faktiskt då sambon jobbat hela dagen och just steg innanför dörren.
 
Men jag har i alla fall fått gjort lite grejer mer än sjukgymnastik. Har städat hela lyan, skurat badrummet, diskat, dammat, käkat, sett film, serie och bara tagit det lugnt.
 
Nu hoppas jag att vi ska se nåt på datorn innan det är läggdax.. ska jobba i morgon igen, 9-14:15. Sen ska vi vara barnvakter åt Malvina igen så blir att försöka hitta på nåt mysigt. Hoppas på sommarväder :D
 
 
 
 
Till top