Miami <3

Allmänt / Permalink / 1
Har varit hemma från Miami en vecka nu, och legat pall i sängen med feber, halsont, superförkyld, hosta och ont i kroppen.. Idag mår jag äntligen bättre, Hostar fortfarande och känner mig svag och sliten i kroppen men ändå mycket bättre. Är ledig i morgon så det blir en extra vilodag innan det är dags för först skola imorgon kväll och sedan jobb fredag, lördag och söndag :). Ser fram emot att komma tillbaka till jobbet, har gått alldeles för länge nu!
 
---------------------------------------------
 
♥ Miami var helt galet härligt, underbart, roligt och mysigt!
Vi hade strålande väder alla dagar utom två. Vi träffade massa härliga människor från team Barstarzz, både från Miami, men även Dominikanska Republiken, andra delar av USA samt Tyskland! Det blev en del träning, evenemang, poolparty, festande och shoppande. En fantastisk vecka tillsammans med fina vänner.
 
Lägenheten vi bodde i var guld värd! Stor och rymlig, fyra sovrum, stort kök och matrum , vardagsrum, två fina toaletter samt pool på baksidan!  Kunde inte önskat efter mer.
 
Går inte med ord att förklara hur skönt vi hade det. VI sju som bodde ihop smälte ihop som en familj och allting var perfekt. Tack till alla som gjorde resan underbar ♥
 
Har inte så många bilder än, då de ligger på Björns dator. Men här kommer ett gäng :D.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mitt och Angelicas sovrum
 
 
 
 
Team Barstarzz
 
 
 
 
 
 
 Fick galet STORA drinkar :)
 
 
 
 
 


Två flummiga och trötta tjejer på flygplatsen efter en fantastisk vecka !!
 
 
 
 
 
#1 - - Emelie:

Såg riktigt härligt ut!:)

Till top