Sundsvall

Allmänt, Foton, Livet i Skåne / Permalink / 1
Är hemkommen från de tre "centrala dagarna" i Sundsvall och har till och med sovit ut :)
 
Hade det hur bra som helst uppe i Norrland.
 
 
 
 
 
 Det får bli allt för just nu. Fick fantastiskt god mat varenda dag och för mycket god fika ;) Sov som en prinsessa i min sköna säng. Även om jag är en person som inte tycker om att vara ensam så var dessa dagarna med lite egentid på kvällen välbehövliga. Att bara kunna duscha, rå om mig själv och krypa ner i en renbäddad säng. Det händer inte många gånger per år, och det är inget jag heller vill ska finnas ofta, men denna gången var det skönt. Komma bort och kunna fundera lite över allt möjligt och bara vara efter heldagar fyllda med ny information, föreläsningar, uppgifter, skratt och trevliga människor :)
 
Det var trevligt att träffa "kollegor" från andra rättspsykiatriska kliniker runt om i hela sverige. Höra hur de arbetar och dela erfarenheter. Absolut någonting som alla inom detta yrket borde göra oftare!
#1 - - John:

Hallå. Har ett erbjudande till dig gällande din blogg. Hör av dig om du är intresserad. Det rör sig om en tävling där du kan vinna en massage/annan behandling på valfri salong i Sverige till ett värde av 1000 kronor.

Svar: Hej! :) ja visst hur ? :)
Andréa Persson

Till top