SAKNAD

Allmänt / Permalink / 0

Denna morgon är lite ljusare än andra! Sitter och har pluggat lite nu, ska till skolan och ha empatiska samtal klockan 10.
Idag saknar jag alla lite extra mycket! Både vänner och alla familjer! Mamma, bror, bästa vän och svägerska, lilleman Lukas, plastpappa, Alla vänner, lillasyster, lillebror, pappa, farmor och farfar, basses mamma och plastpappa ... Men vissa dagar får man väl känna mer saknad än andra... Så är det väl :) men jag är inte ledsen, bara tänker på alla och önskar att alla var här på en gång! Haha!

Igår hade vi riktigt intressanta föreläsningar så det var en bra dag i skolan! I eftermiddag hoppas jag på likaså! Sen ska jag hem, slutar dock inte förrän 17 idag... Basse skulle måla sina gubbar ... Så då kan jag sitta och plugga och berätta för honom om det för det lär jag mig mycket av faktiskt... Känns som att sakerna sjunker in mer då...
Men nu är det dax att borsta tänder och slänga på lite smink innan jag ska kila bort till campus en sväng. Jag hoppas att det går snabbare än planerat för då hinner jag hem på lunchen och äta hemma :)

Fick en bild på Lukas innan. Tycker den är så go så jag delar med mig. Han ser ut som en boll! -en mysboll ;)

Till top