Tisdag

Allmänt / Permalink / 0

idag har jag hunnit med en del grejer faktiskt :)
Började med att promenera bort till Dogz med Rocky. Badade honom, fönade, borstade och kramades, sen klippte jag och tina hans klor tillsammans. Det uppskattades dock inte, men han tyckte nog det var rätt skönt efteråt trots allt!
Sen var jag och rocky hemma hos mig och låg och mysde i soffan och busade med benet tills hans husse kom och hämtade honom.
Riktigt skönt väder idag också, har kunnat gå i shorts och linne, trodde inte det skulle hända mer under detta året, i alla fall inte i Sverige...
Josse kom efter sin körlektion, vi var ute och gick, köpte ramlösa och choklad. Sen satte vi igång och målade lager två i sovrummet. målade första lagret igår.. vitt blir det! Mycket bättre än innan. Men färgen tog slut så i morgon ska jag köpa en burk till så blir det att måla ena väggen en gång till..
nu är jag på vallås hos josse.. vi har fått thai mat av hennes mamma och pappa, kollat på fångarna på fortet :)
Ska snart cykla hemåt, ska hem till Helan och få lite kramar först, bra att ha fina vänner så nära!

I morgon kväll ska jag jobba igen :) kvart i fem till typ elva... =)
Ser inte fram emot att sova i soffan i natt igen... kan ju inte sova i sängen sovrummet luktar väldigt mycket färg !!!

Bye !den "lilla" Fanet flaskan vi hittade hos Marc ett par helger sen ;p

Hos Helan

Allmänt / Permalink / 0
Sitter nere hos Helan. Ska bara hämta lillkisen! och gissa vad :D Hon ska flytta på söndag, till en tjej som helan känner. Känns bra att hon får ett bra hem :) Så i helgen ska jag pussa henne extra mycket innan hon lämnar mig.

Ikväll har jag varit hos Tina. Vi var ute och gick en bra runda, alltid lika skönt och trevligt :) Sen lagade vi wook med lövbiff och Panang krydda. gooott :)

I morgon blir det eventuellt Ikea med Tina, sen på kvällen ska jag jobba... blir jobba fredag, lördag. söndag denna helgen med! Men tycker det e nice på jobbet så jag är bara glad!

Nu ska jag dra mig hemåt, ändå bort till huset jämte, mysa med kisarna och kolla på en serie innan jag somnar.

Nitenite!

Till top