SNABBT & LÄTT!

Allmänt / Permalink / 1

Precis varit på ett pass Cirkelfys på friskis och svettis! Oj bad jag är slut i benen nu! Hela kroppen i och för sig men benen är de som är skakiga ;)
Riktigt bra pass. 10 stationer med 45 sekunder och tre varv. Uppvärmning och stretching också såklart! :)

Har slängt ihop lite snabblunch som jag ska äta nu samtidigt som jag ska skypea med Tina och se ett par avsnitt av greys Anatomy. !
Lunchen består av: paprika, morötter, grekisk yoghurt, sweet chili sås, köttbullar och mathavre! Så hyfsat nyttigt blir det med :D

SÖTSUG

Allmänt / Permalink / 0

Varför blir jag alltid sötsugen efter jag ätit? Jag håller emot men det är svårt! Som tur är har jag idag med mig en energidryck till jobb som jag dricker! Både för energins skull och sötsuget. Den är dock light jag vill ju inte ha mig 200 sockerbitat liksom! ;)

Denna dagen har bara sprungit förbi! Jobbat från tio och ska vara här till kvart över sex. Vi gör om i butiken vilket medför att tiden flyger . Men jag klagar absolut inte! Jag har hellre för mycket att göra än tvärtom!:)

MYSSÖNDAG!

Allmänt / Permalink / 0

Hade en supermysig söndag igår !
Jag sov 1 1/2 när jag kom hem från jobbet. Sov bara 2 timmar under natten så det behövdes verkligen!
Sen spelade vi lite kinect och så innan vi cyklade till Möllan och Basse bjöd mig på
thaimat på Green mango! De har så himla god och stark mat ! :D

Efter lunchen cyklade vi till Triangeln och jag drog in oss på Carlings! Tur bar de för väl där så hittade vi 2 tröjor var som vi köpte. Lägger upp en bild på den ena jag handlade här.

Vi hann även med en fika på Espresso House innan jag bjöd min fina på bio! Vi såg Beautiful creatures. Jag tyckte den var bra men kunde varit lite fler bra o h spännande scener!

Kvällen blev också mysig med soffhäng då vi fastnade till en film på femman!
:)


Till top