TRÖTT

Allmänt / Permalink / 0

Så. Fruktansvärt. Trött. Och. Ont. I. Ryggen .

Ikväll efter jobb är det slutspurten på b-uppsatsen och sen skickas den in :)) wish is good luck!

LIVET I PAPPER

Allmänt / Permalink / 0
Hej!
Sen vi kom hem från semestern har mina dagar bestått av jobb 9-18:15 och sen plugg fram till ett på natten.... B-uppsatsen går framåt och det känns som att den kommer bli bra :D! Ikväll blir det samma sak. Har bara dykt ner med ansiktet i skärmen, artiklar och böcker och bokstäverna far runt i skallen på mig! Haha.
Min fina sambo har varit borta två dygn, det har faktiskt varit bra så att jag har fått plugga i lugn och ro. Men ikväll kommer han äntligen hem igen!
Kroppen och särskilt huvudet skriker efter att få sitta i soffan och se en film och typ käka tacos ikväll. Så lite myskväll ska jag väl kunna unna mig själv idag...

I morgon är jag ledig! Då kommer vår nya säng under dagen! Så skönt och bra det kommer bli!!
På eftermiddagen ska jag ha mitt och Åsas andra och sista handledarmöte innan uppsatsen ska lämnas in nästa vecka... hoppas att det är ok, så vi inte får hur mycket som helst att fixa till :)HEMMA FRÅN PARADISET

Allmänt / Permalink / 0

Igårkväll kom vi tillbaka från 5 dagar i Wien! Ojj va vi har haft det bra!! Vädret har varit strålande, så idag är jag röd som en kräfta ! Haha.
Har gått massor! Första dagen gick vi vilse minst 20 gånger men så roligt vi hade!!
Wien är verkligen en gammal och välbehållen stad. Husen är jättefina och parkerna och slotten är magnifika ! :) jättemysigt att gå runt och kolla på byggnader, dricka öl och bara mysa :)

Kommer komma fler bilder efter hand. Just nu är jag på väg till Halmstad för att hämta hem min lilla kise som varit hos min mamma på semester ;)
Ska även träffa fina Elin, lillemannen och gekås! :)
Ser fram emot en härlig dag !

Här kommer några bilder av de få jag har på telefonen, resten är på systemkameran.

Slottet Belevedere

 

 

Till top