Sundsvall

Allmänt, Foton, Livet i Skåne / Permalink / 1
Är hemkommen från de tre "centrala dagarna" i Sundsvall och har till och med sovit ut :)
 
Hade det hur bra som helst uppe i Norrland.
 
 
 
 
 
 Det får bli allt för just nu. Fick fantastiskt god mat varenda dag och för mycket god fika ;) Sov som en prinsessa i min sköna säng. Även om jag är en person som inte tycker om att vara ensam så var dessa dagarna med lite egentid på kvällen välbehövliga. Att bara kunna duscha, rå om mig själv och krypa ner i en renbäddad säng. Det händer inte många gånger per år, och det är inget jag heller vill ska finnas ofta, men denna gången var det skönt. Komma bort och kunna fundera lite över allt möjligt och bara vara efter heldagar fyllda med ny information, föreläsningar, uppgifter, skratt och trevliga människor :)
 
Det var trevligt att träffa "kollegor" från andra rättspsykiatriska kliniker runt om i hela sverige. Höra hur de arbetar och dela erfarenheter. Absolut någonting som alla inom detta yrket borde göra oftare!

Mot Sundsvall !

Allmänt, Livet i Skåne / Permalink / 0
Godmorgon alldeles för tidigt! :) 
Sitter på flygbussen på väg till Sturup för att flyga upp till Sundsvall. Det är Centrala dagarna, så i tre dagar skall jag och andra från rättspsykiatrin i Sverige gå på föreläsningar, utbildningar, äta bufféer och ha det trevligt! Ska bli spännande och helt ärligt skall det även bli skönt att komma bort lite, vara själv, rensa hjärnan och se något nytt :)

Skriver mer när jag kommit upp :)

Bjuder på en bild från igår på mig och Anders på Ikea :) 

Älskade du

Allmänt / Permalink / 0

När någon man älskar inte mår bra ... Det gör ont i hela mig att se de jag tycker om må dåligt. 
Men till en speciell inatt: jag älskar dej och kommer alltid finnas här för dej, vare sig du vill eller inte ! Glöm aldrig det vännen <3
Till top