HAVSBILD

/ Permalink / 0

Bilderna blir inte så bra då jag endast har med mil gamla iphone 3! Resten finna på kamera :)

TURKIET, HERE WE COME!

/ Permalink / 0
Om tre och en halv timma är det dax att stiga upp och knalla iväg till tåget mot Köpenhamn och Kastrup! För 0700 i morgon bitti lyfter vioch flyger till Antalya i Turkiet i 8 dagar! Ska bli fantastiskt underbart att komma iväg på semester, ledighet, sol & bad
Var lite osäkra på om det skulle bli av, men som tur var kunde en tjej på jobbet ta mitt helgpass och då kan vi åka. Nästan så jag börjar få lite resfeber nu ;p Är ju inte så ofta jag åker utomlands nu men detta ska bli underbart!
Åker till Antalya, är en feststad vad vi läst oss till men absolut inte därför vi åker dit. Det var den sista minuten resan som lockade mest och man måste ju inte festa dygnet runt bara för man är i en sån stad. Men så klart kommer det bli en och annan utgång. Och många färgglada drinkar ska vi dricka vid havet / poolen!

Men spänning i kroppen säger jag nu god natt ett par timmar innan det är dax att åka! :)

Ser inte alls fel ut, LÄNGTAR!  :)

MC!

Allmänt / Permalink / 0

Jag körde motorcykel för första gången förra veckan ! Åh det gick på första försöket och är ju inte alls svårt!:) nu väntar jag på tillståndet och sen till nästa vår mina handledare jag kan köra med :))

Till top