Sovmorgon blev tidigt

Allmänt, Familj & Vänner, Livet i Skåne / Permalink / 0
Varför är det alltid så, att när man väl får lov att sova en timma extra så vaknar man antingen jättetidigt eller så kan man inte somna om. 
Morgonens problem ännu en dag. Johans klocka ringde 7:30 och min tanke var att jag skulle sova till 9, då jag har massvis med skola, plugg och jobb i veckan .. Men så fort jag vaknat somnar jag inte om .. Så nu ligger jag här och tänker att jag får gå upp istället. Äta frukost .. Men jag vill egentligen , vill sova, vet att jag behöver det.

Sov sjukt skönt hos Johans farmor igår natt i alla fall! Vår lägenhet ligger precis intill en väg som är trafikerat dygnet runt och persiennerna gör det aldrig riktigt mörkt .. Så lastbilar o bussar vaknar jag av flera gånger per natt... Störs lätt av ljud.. Konstigt då vi alltid hade ljud som små ... Vilket sägs ska hjälpa, men tydligen varken på mg eller storebror haha. 
Blir skönt när vi flyttat till huset där det är tyst runt omkring. Då kommer jag forhoppningsvis både somna lättare, inte bli väckt sjuttioelva gånger per natt, kunna ha det mörkt och även somna om när jag vaknat. Time will tell ;)

Idag blir det plugg med tjejerna. Välbehövligt då jag inte hunnit plugga alls mycket för att jag jobbat och vi varit iväg i helgen! Men nu så! :) Centrala nervsystemet, cirkulation, celler och anatomi står på schemat ... Lättare sagt än gjort. Ska unna mig nåt gott under tiden. Typ chips. Älskar chips. Så himla gott !! Haha. 

Ha en bra dag ! 
För övrigt så är det ett helt år sedan vi var i Miami, solade, badade, poolparty, träning och härligt häng med underbara människor nere på south beach. Underbar resa! Men mycket har hänt senaste året, sjukt hur snabbt tiden går! Massor av roliga saker! Och mer blir det :)Spa & Båstad!

Familj & Vänner, Foton, Livet i Skåne / spa healthy Båstad skottorp skönt / Permalink / 0
Igår hade jag och mamma en riktigt bra dag!

Vi började med frukost tillsammans med Zacha, som jobbar så nära att han kan kila hem och äta :) 
Sedan körde vi in till Båstad. Strosade runt en stund innan butikerna öppnade (kl. 11:00, ovanligt, men det är ju trots allt en by, haha). Sen gick vi affärer och kikade. Hittade mycket fint jag hade kunnat köpa! Men ingenting inhandlas innan flytten i april :p.

Vi lunchade på ett jättemysigt Café i stan. Soppa till mamma och wrap till mig, gott! 

Efter detta körde vi till Lögnäsgård utanför Skottorp, där de har Spa-avdelning. Åh så underbart ! Vi bubblade, bastade, ångduschade och bara kopplade av i ett par timmar. Umgicks, pratade om allt möjligt och hade det hur bra som helst <3. 
Tack för en helt fantastisk dag mamma! Den var välbehövlig och underbar! 

Hej på en onsdag!

Allmänt, Livet i Skåne / family / Permalink / 0
Nu har det gått över en vecka sedan tentorna skrevs. Förra veckan bestod av skola och väldigt mycket jobb inklusive utbildning, det blev 100% av varje. Helgen spenderades på jobb. Har inte varit en jätterolig människa under veckan kan jag erkänna. Jag har varit trött, irriterad och superstressad och Johan får rätt mycket av detta, tyvärr. Men jag försöker be om ursäkt och vara så snäll jag kan. Sömn ger mig snällare vibbar ;) haha.
Fick underbara vita rosor av min ännu mer underbara sambo häromdagen! Mina favoritrosor! Han är bäst han!!<3
 
 
 
Igår var vi på bio och mysde, det var välbehövligt! Vi såg The Martian den var riktigt bra faktiskt :).
Idag har vi övat injektioner, både subcutan och intramuskulär, samt blodprov. Det var roligt, men jag har faktiskt smygövat på en kollega. Lättare och mindre läskigt än vad jag förväntat mig
 
 
 
Efter skolan åkte jag med tåget till Båstad. Är hos mammapappa och myser. Johan, Tina och Lukas har varit här också. Har fått supergod fisksoppa och sen våfflor till efterrätt! Så mätt att jag kan spricka nu! Och trött! :)
 
I morgon ska jag och mamma på spa. Ser fram emot en lugn, mysig och skön dag <3.
 
Dags att sova! Ska bli fruktansvärt skönt! Varit dåligt med det sista tiden! :)
 
 
 
 
 


 
 
 
 
Till top