Barstarzz i Sydsvenskan

Allmänt, Livet i Skåne / MIA, Malmö, barstarzz, barstarzz Actic Malmö vänner träning calisthenics streetworkout gym handstående handstand, calisthenics calisthenictogether, miami, muskelkonster, sydsvenskan / Permalink / 0
Idag är jag och teamet med i B-delen i Sydsvenskan, där de skriver om träningen och vad vi tycker om denna.
Det är väldigt kul att omgivningen fått upp ögonen och intresset för denna sortens träning, då den blir mer och mer pooulär runt om i världen. Det bästa med träningen är att den går att utföra var som! :) Det enda hindret är fantasin :)

Hela artikeln går att läsa HÄR.

Bilderna de valt:
 
 
 
 
 
Nu är det bara 3 dagar kvar tills vi flyger till Miami och får träffa andra från Barstarzz från olika länder! Ska bli roligt att dela erfarenheter, få ny inspiration och motivation :)
 
Här är även videoklippet och intervjun med Micke och mig :) (jag var supernervös och inte alls föreberedd. Lustigt hur man alltid tycker man låter konstig på inspelningar)
 
 

En kväll med mina fina

Allmänt, Familj & Vänner / Båstad, Halmstad, bebis, familj, fira, grattis, vänner / Permalink / 0Körde till Halmstad idag efter jobb :) började med stt besöka stadsbiblioteket och låna en bok jag behöver inför inlämningsuppgiften på torsdag ... Har letat i hela Malmö men fann den äntligen här! Sen körde jag snabbt inom min bror och brorsson! Så mysigt att hinna krama om den! Lukas har växt
Som tusan och pratar massor! Fasters fina lillstora kille <3 saknar honom så  mycket och hinner inte träffa honom och alla andra tillräckligt ofta! 
Därefter körde jag bort till Sofie och lillan Ella! Ella blir 8 veckor denna veckan! Så liten och mysig. Man blir allt sugen på en liten vill jag lova :). Sen kom Ida också! Det blev en helkväll med mat och massor av tjejsnack! Det kändes mycket behövligt och underbart att träffa mina två fina tjejer igen! Svårt stt förklara hur mycket saknad jag har till alla här uppe!! Blev en fantastisk kväll! 

Nu ligger jag i min säng hos mammapappa i ÖK/ Båstad!Har druckit en dry martini och umgåtts. Alltid lika mysigt att träffa dem!! 
 Mamma fick även lite skönsång (sjunger som en kråka) kl 00:01 då hon fyller år idag!

Så vill säga GRATTIS till världens bästa mamma <3 vad vore livet utan henne ?!! Hade inte klarat en dag utan min fina mamma! 


Imorgon ska vi fira med mysdag och sedan middag med familj och släkt ! 

Godnatt alla härliga ! 
80kvm samboboende!

Allmänt, Livet i Skåne / Permalink / 0
VI HAR BLIVIT MED LÄGENHET!!!
 
 
I fredags fick vi veta att vi får 3:an i huset där hemma, så länge vi har ekonomin till det (vilket vi har)! Om en månad är trean på 80 kvm vår! Med uteplats!
Gissa om vi är lyckliga!?!?!
 

Detta firade vi ordentligt i helgen! vi är så taggade inför kommande månad!
Den 22:e oktober flyger vi till miami och sen i mitten av november flyttar vi in i lyan! Ser fram emot att få inreda redan nu <3. Vi har bott tillsammans på 31 kvm 3-4 ggr i veckan i 8 månader och sedan på heltid. Det går hur bra som helst, men det ska bli skönt att få mer yta, egna rum och mer av allt för att kunna ta hem alla vänner :)
 
Sambos på r.i.k.t.i.g.t! ♥
 
Till top