Julbak

Allmänt, Familj & Vänner, Foton, Livet i Skåne / Permalink / 0
Julbaket idag hos föräldrarna gick fint! Nu har vi massor av kakor och bullar att äta under jul! Kommer se ut som en julgris haha !
Riktigt mysig och rolig dag och alla hjälptes åt <3 Lilleman var jätteduktig och hjälpte till med allt han kunde! 

Underbar och välbehövlig dag med familjen tajkon! :D 


Helg!

Familj & Vänner, Foton, Livet i Skåne / Permalink / 0

God morgon! 
Söndag igen, snart ny vecka! Tiden bara flyger iväg och snart är det jul! 
Idag ska vi till mammapappa på julbakning med familjen :) Ska bli jättemysigt ! Först ska vi hyra släp och köpa frukost på statoil, hämta en altandörr och sen rullar vi uppåt! 

I fredags hade vi mysdejt. Vi körde in till Malmö och åt planka på Mando! Åh herregud så gott det var ! Aldrig käkat plankan där innan, men helt klart mycket bra! :) 

Igår var vi och julklappshandlade lite, filade hos svärföräldrarna, handlade och sen var vi hos Anders och Angelica! Käkade pizza och kollade film! Mysigt! Längesen bara vi 4 sågs och gjorde något. Får absolut bli oftare! :) 

Dags att hoppa in i bilen! Mot uppdrag: julbakning! 

Hej hej!Så kass!

Familj & Vänner, Livet i Skåne / allergi, plugg, psykiatri, rättspysk, skola, skåne, väla / Permalink / 0
Hej hopp!
Alltså jag är ju världssämst just nu på att skriva här. Men känns aldrig som jag har tiden till att verkligen sätta mig ner och bara skriva. Sen är det inte ofta jag plcokar fram datorn nu förtiden, jag använder i princip bara ipaden, så kanske får ta och köpa mig ett tangentbord till den....
Men när vi flyttat till huset kommer jag ha datorn mer tillgänglig än nu (hoppas jag).
 
Så mycket har hänt senaste tiden. Vill dela med mig av allt, men blir inte denna korta stund.
 
Skolan rullar på. Det är mycket att läsa och lära. Vi har haft rätt många tentor, och mycket svåra sådana. Mycket av min tid har därför lagts på detta. Och när jag inte pluggar försöker jag hinna med att jobba. Både på Rättpsyk i malmö och psykiatrin i Lund.
Däremot är det mitt sista pass i Malmö idag, sen kommer jag "bara" ta tider i Lund. Mycket smidigare då det är närmre hemma, jag slipper böka med att hämta bilen, köra osv. Och lite bättre betalt ;p
Mycket händer på jobb i Malmö med så det kommer helt enkelt passa bättre i Lund ett tag framöver :).
 
Igår tog jag en sväng till Väla i Helsingborg och träffade mamma! Hon var ledig så det passade utmärkt. Vi strosade runt där inne i många timmar. Kikade i affärer, shoppade både till oss själva men även julklappar och födelsedagspresenter :). Både bror Johan och sambo Johan fyller ju år nu i december, så det blir en dyr månad, men rolig :)
Jag köpte ett par nya jeans till mig själv. Hittade faktiskt på H&M, så det blev ju billigt och bra ;).
 
Vi fikade 2 gånger och till lunch åt vi sushi! Jätteskönt, välbehövligt och supermysigt med en mammadag. Det bör man ha oftare. Bara umgås, snacka skit och få va. Man har trots allt bara en. Men min mamma är ju bäst i världen ;) Så säger de flesta om sin så klart och så ska det va! Men jag är verkligen stolt över min mamma. Hon har alltid ställt upp för mig och bror, varit stark under alla år och gett oss massvis med kärlek. Allt vi behövt ♥
 
Idag har jag förövrigt varit på pricktest för allergiutredning. Herreeeeegud. Psykisk träning kan man kalla det. Efter droppen och sticken var klara satt jag i 12 minuter och bara tittade på hur det blev rött, svullnade och kliade som aldrig förr. Visade positivt (allergisk) på en del. Det mesta visste jag och det andra ska fortsätta utredas. En remiss har skickats till dietist, jag har lämnat fler blodprov och även astmatester. I nuläget kommer ingen diet påbörjas utan vi valde att vänta med detta till nästa år. Då har fler prover hunnit tas osv. Och just nu passar det inte mig ritkigt att börja dieta! Snart jul med ju ;)
 
 


 
Till top