Matlagning åt grabbarna

Allmänt, Familj & Vänner, Livet i Skåne / Permalink / 1
Ikväll har jag lagat mat åt sambon och hans kusin!
Det bjöds på kycklingpaj med spenat, bacon och fetaost, serverat med sallad och ett glas vitt :). Maten var uppskattat vilket var roligt! 
Till efterrätt bakade jag en helt vanlig kladdkaka, med smält marabou, florsocker och björnbär ovanpå. Bären gjorde det hela ännu bättre! 

Jättemysig kväll, alltid trevligt att ha Linus här. 

Resterande stund av kvällen har jag pluggat & nu ska jah faktiskt sova. Endast 3 timmars föreläsning i morgon, vilket är skönt efter dagens 2 seminarier och nästa veckas 2 salstentor och 2 seminarier. Stressen inför tentorna börjar smyga sig på nu. Det närmar sig och jag har Massor att klara fram tills dess! Ska faktiskt vara ledig torsdag - söndag och endast råplugga på dagarna! 
Lyckan är total & vi är husägare!

Allmänt, Inredning, Livet i Skåne / happiness / Permalink / 2
  
Kan knappt tro det än... känns fortfarande overkligt...och samtidigt helt U N D E R B A R T !

Igår blev jag och min otroligt fina sambo husägare! Va? JA! Ett Eget hus, bara till Oss!
 
Ungefär sådär låter mitt huvud tre gånger i timman sedan igår.
Vi har under några veckors tid spanat på ett hus på hemnet i Sandskogen i Löddeköpinge, sedan väntat på att få tid till att komma på visning. Förra söndagen var vi där och kikade. Huset tilltalade oss båda, på flera vis. Det kändes som något vi skulle kunna kalla "vårat" och "hemma". Och måste ju även tilläggas då.. huset har två (!) kakelugnar, sjukt stor trädgård och pool! (Har nog alltid trott att allt det skulle vara en dröm som inte helt kan uppfyllas, men NU <3) Så vi budade på plats. Sen skulle ju budet gå vidare till ägarna och hela den processen dra igång. Men i torsdags efter mycket kontakt osv. godkändes ett av buden och det var vår tur! Vår tur att ha turen, vår tur att ropa hej, vår tur att få kryssa av Hus på vuxenlistan ;).
 
Så igår morse träffade vi ägarna tillsammans med mäklaren för att skriva under alla papper.. (och tro mig, det blev många underskrifter :p).
 
Så numera är vi husägare! Inflyttning är inte förrän i april. Men eftersom vi inte har någon brådska och endast ser fördelar med detta, så är det lugnt för vår del! Mer tid till studier och jobba in extra cash. För cash is king och Jo.. pengar gör oss lyckliga, det kan vi inte säga emot.
 
 
Ska bli underbart att få flytta in tillsammans med killen i mitt liv, min stora kärlek och han som gör mig till världens lyckligaste flickvän.
Att få bygga något tillsammans, att ta nästa steg, att helt plötsligt bli liiite mer vuxna än igår.
Det är en helt obeskrivligt, underbar, magisk känsla. Hus är ju den största investeringen vi gör i livet och förmodligen det största steget, efter barn, som vi tar. Jag är så glad att jag hittat precis den personen som jag vill göra det tillsammans med, leva tillsammans med och bygga en framtid tillsammans med. Älskade du <3
 
Här är vårt blivande hem, från bästa vinkeln ;)
 
 
Får ju även bjuda på den ena kakelugnen, då den gör mig så lycklig, haha.
 
 
 
 
 
 

Viggos igår !

Allmänt, Familj & Vänner, Livet i Skåne / Permalink / 0
Igår var vi ju på Viggos med några från klassen :) 
Riktigt trevligt och vi var blandat gäng så vi kände inte varandra, men riktigt kul att lära känna fler !

Längesen jag blev Så mätt! Det gjorde ont av "fullhet" i magen haha. 

Tog inga foton, däremot har jag två här på Liv och Steff som de själva tagit när jag var på toa (smidigt) haha. Så jag får helt enkelt bjuda på dessa ;)

Dags att åka till skolan igen! Ska ha föreläsningar medömkan 8-16 idag. Sen ska jag på ett möte i Lund 17:00.. Men mer om det efteråt :)! 

Till top