LINKÖPING

Allmänt, Familj & Vänner / Permalink / 0
Tja!
Kom fram till Linköping vid lunch idag och hann krama syrran och Marie innan de hoppade på samma tåg mot Stockholm!

Blev bjuden på lunch av farbror idag i restaurangen utanför Tornet tillsammans med farfar när jag kom fram.

Resten av dagen har jag snackat sikt med lillebrorsan, umgåtts med honom och pappa, druckit öl och varit hemma hos farmor och farfar på mys. Blev bjudna på vin, öl, whisky och snax :) Så mysigt att vara där och träffa dem, det är längesedan sist tyvärr.
Hade gärna setts oftare men det är svårt när det är så långt och jag ha både jobb och plugg hemma i Malmö. Men det blir ju lila mysigt varje gång vi får lite tid tillsammans!

Nu ligger vi i soffan, har snott systers musslor då jag alltid fryser hur jag än gör, och ser på tv och dricker öl efter tacomiddag !! Gott!

Trevlig helg!

COPENHAGEN BY NIGHT

Foton, Livet i Skåne / Permalink / 0
Igår åkte jag och Amanda över till Köpenhamn för att strosa på Ströget, dricka öl och äta på restaurang. Nästan så blev det i alla fall :). Vi strosade på ströget, i affärer och på julmarknad. Sen hamnade vi på en bar med BRA ölpriser och trevligt folk. Så där stannade vi, sen pausade vi och gick och åt pizza innan vi tog en öl till. Sen promenerade vi tillbaka mot tågstationen bland alla fina lampor och gatuartister!
Hade en riktigt bra kväll/natt! Så mysigt att ha henne här hos mig.
Fredagen bestod av myskväll hemma med mat, vin, film och plugg. Idag har vi kollat film, vart på Mobilia, ätit och pluggat :).
Nu ska vi avsluta med en komedi att somna till. plugg klockan 10 i morgon igen, då kommer Elin och joinar oss.

Här är ett par bilder från helgen :).

 
 
 
 
 
 
 
 
 

PLUGG MED ELIN

Allmänt, Livet i Skåne / Permalink / 0
Tjaaa!
Precis lagt mig i sängen efter lång, men bra dag, med jobb, plugg och lite annat "att-göra" här hemma :)

Träffade Eöin efter jobb idag, hon har vart här och vi har snackat skit, druckit rosé och pluggat. Kollat datum för seminarier, inlämningsuppgifter osv. Brustit ut i många panikslagna skratt över hur mycket vi har i skolan tillsammans med heltidsjobb och annat! Kommer bli sjukt intensivt fram till juni när kurser och c-uppsatsen äntligen tar slut! Men vi har gjort detta i 2 år så då ska vi väl klara ett halvår till. Det är ju självförvållat! Sätter man så höga krav och ribbor på att både utbilda sig, jobba heltid och plugga extrakurs på det så får man skylla sig själv. Men får ju erkänna att jag tycker vi är duktiga, inte många som pallar och klarar av allt på samma gång. Men vi har höga ambitioner och det är bra :D. 

Riktigt mysigt att träffa Elin idag, har saknat henne mycket nu när jag varit hemma i Halmstad och sen jobbat osv. Det kommer bli asbra att ses varje vecka och plugga och dricka vin. För utan vin blir det inga uppsatser skrivna ;) 

Nu måste jag kasta väck telefonen och försöka få mig lite sömn innan det är dax att ta sig till jobbet igen! 

God natt!

En bild på fina Elin i pappersröran innan i den värsta pluggångesten som slog oss som en käftsmäll från ovan ^^Till top