SAKNAD

Allmänt / Permalink / 0

Denna morgon är lite ljusare än andra! Sitter och har pluggat lite nu, ska till skolan och ha empatiska samtal klockan 10.
Idag saknar jag alla lite extra mycket! Både vänner och alla familjer! Mamma, bror, bästa vän och svägerska, lilleman Lukas, plastpappa, Alla vänner, lillasyster, lillebror, pappa, farmor och farfar, basses mamma och plastpappa ... Men vissa dagar får man väl känna mer saknad än andra... Så är det väl :) men jag är inte ledsen, bara tänker på alla och önskar att alla var här på en gång! Haha!

Igår hade vi riktigt intressanta föreläsningar så det var en bra dag i skolan! I eftermiddag hoppas jag på likaså! Sen ska jag hem, slutar dock inte förrän 17 idag... Basse skulle måla sina gubbar ... Så då kan jag sitta och plugga och berätta för honom om det för det lär jag mig mycket av faktiskt... Känns som att sakerna sjunker in mer då...
Men nu är det dax att borsta tänder och slänga på lite smink innan jag ska kila bort till campus en sväng. Jag hoppas att det går snabbare än planerat för då hinner jag hem på lunchen och äta hemma :)

Fick en bild på Lukas innan. Tycker den är så go så jag delar med mig. Han ser ut som en boll! -en mysboll ;)

KÄNNER MIG TRÖG!

Allmänt / Permalink / 0

Japp!
Känns som att jag pluggar och läser och skriver och gör allt igen.. Om och om utan att det fastnar ... Jag vet, innerst inne att det såklart gör det men inte tillräckligt som jag vill!
Har så sjukt svårt att koncentrera mig bara :/ .. Men nu har jag satt mig vid barbordet tillsammans med allt material, kaffe och clementiner! Så nu ska jag ge det 2 1/2 timma till. Minst... Då kommer Basse hem så får se om jag orkar mer då eller om det blir att krypa ner framför en serie innan sovdax...
Det är ju trottsallt skola imorgon mellan 9-15, obligatoriskt .. Och likadant torsdag och fredag... Känns ju sådär genomtänkt att lägga tre obligatoriska dagar innan helgen och innan tentan på måndag .... Men våra lärare har aldrig fått en eloge för att vara smidiga med varken uppgifter eller upplägg :/
Så imorgon blir en lång dag, först skolan och sen ska jag och Åsa gå på café och sätta oss och plugga! :) äntligen får jag träffa min fina Åsa igen! 3 veckor sen sist, ursch va länge! :(

Dax att dyka ner i böckerna igen!

TRÖTT SOM TUSAN!

Allmänt / Permalink / 0
God morgon!
Kom inte upp förrän tio i nio idag.. dödstrött och illamående (förmodligen av trötthet)..
Men nu är jag uppe, har fått i mig ett knäckebröd och fått på mig kläderna, för strax ska jag kila iväg till Friskis & Svettis och köra ett Ki-balans pass. Det får bli lagom idag, har ju inte haft möjlighet att träna på 2 veckor så då är det bästa att börja lugnt igen!
Får bli bättring på det när tentan är skriven, då har jag förhoppningsvis mer tid och energi igen! :)

Såhär står det om Ki balans:
Ki balans är ett barfota och frigörande pass. Med sköna och avspända rörelser tränar du hela kroppen i balans, rörlighet, styrka och avspänning. Övningarna är enkla och naturliga med inspiration från bl a Qigong, Yoga och Pilates. Gemensamt i passets alla övningar är en strävan efter närvaro och medvetenhet om kropp och andning.
 
Till top