DAY AFTER LEG DAY

Livet i Skåne / Permalink / 0

 
Såhär känner jag mig idag. Vart och gymmat varje dag denna veckan också, förutom idag. Har verkligen träningsvärk i Hela kroppen :p. Men värst i benen efter gårdagens träning innan jobb! Nu är det bara 2 dagar kvar sen ska jag vara ledig en hel dag ;)
Trevlig helg!

TODAY

Livet i Skåne / Permalink / 0
 
Så fin bild!

Älskar hur positiv jag har blivit till allt. Inte för att jag är en negativ person, men vaknar jättetidigt varje dag och mår bra och ser fram emot att gå till jobbet och allt däromkring.

Det känns så skönt att känna att allting (nästa i alla fall) är roligt, och att varje dag har bra saker att erbjuda. Allt går bra för tillfället och jag älskar mitt jobb, trivs som fisken i vattnet och har de bästa kollegorna!
Träningen går väldigt bra också, vi kör hårt jag och Angelica. Det är roligt och det ger resultat! :)
PLugget har gått sådär, men nu ska jag och elin verkligen ta tag i c-uppsatsen och det känns som att det kommer gå bra. Vi får så mycket gjort när vi väl sätter oss ner och ger oss tusan på det. Så det blir en fullspäckad vecka denna veckan också. 6 dagars jobb, träning, plugg och underbara vänner.
 
Med det säger jag godnatt, har jobbat 3 nätter i rad och i morgon börjar jag tidigt. Så det blir ett avsnitt Pretty Little Liars nu och sen sömn :).
 
Sov gott!

DRÖMKROPPEN!

Allmänt / Permalink / 0
denna kroppen hade j ag inte tackat nej till att ha kan jag lova! ;)
blir en del träning nu!
igår promenerade jag 3 km på rasten, segick jag 1 km efter jobb och sprang ca 4 innan jag och Angelica tränade ett atc-pass! Det är cirkelträning, sjukt bra men galet jobbigt! Idag har det blivit 3km promenad på rasten, 3km promenad efter jobb plus 1 1/2 löpning :)
Nu när solen är framme och vädret är underbart tycker jag att det är perfekt att vara ute och motionera och rensa skallen samtidigt, samt ringa alla nödvändiga och dagliga privatsamtal :D

Till top