mamma-dotter mys

Allmänt / Permalink / 1
God middag! :p Igår åkte jag med mamma hem till henne. Det blev grillning i form av kycklingfilé, sallad, haloumi, kikärtor med rosévin till det :) Vi kunde tom. sitta utomhus eftersom solen var snäll och tittade fram.
Vi avslutade kvällen med choclate chip cookies och kaffe framför sex and the city 2. Såg den på bio när den kom men en sån film går alltid att se om.
Idag skiner solen igen, men har ont i halsen och blir anfådd bara jag går ut på trappen så jag sitter inomhus än sålänge. Mamma är ute och klipper gräset.. Har kollat lite på blocket på lägenheter ...
Jag har ju kommit in på skola i både Malmö och Karlskrona, men tror jag kommer att välja Malmö då man får högskolepoäng osv.. vilket inte blir samma sak på en KY utbildning. Ska läsa psykiatri i två år där.. det ska bli roligt!
I eftermiddag ska jag och Basse gå på stan och ikväll blir det ut till Tylösand i dynerna för lite mys och lyssna på Hoffmaestro! :) Det ska bli mysigt ! :)
Nu ska jag hoppa in i duschen sen plocka lite nya blommor i mammas trädgård innan det bär av till stan igen!
Bilder på oss knäppgökar igårkväll
God morgon!

På jobbet

Allmänt / Permalink / 0
Sitter i sofforna på jobbet och äter en glass såhär på min sena lunch ;) Va ute och började lasta av kuttrrspån leveransen med truck. Det gick bra men dock inte så fort :p övning ger färdighet ! Jobbar 11-19.15 så har ett tag kvar men sen ikväll ska jag träffa Basse och det ser jag fram emot :) Hade en sjukt bra helg ! 30 pers hos mig på förfest i fredags o Båstad i lördags. Ttyl :-)

GRATTIS TINA!

Familj & Vänner / Permalink / 3
GRATTIS PÅ 25 ÅRS DAGEN TINA!!!

Sjukt va tiden har runnit iväg.. du var 17 år och jag 14, nu är vi helt plötsligt vuxna!
Tänk va mycket vi har gått igenom, mycket tråkigt och dåligt, men Så Mycket bra också! Vi har skrattat & gråtit, både ledsna och glädje tårar.
Vi har genomgått varandras operationer, cellgift, depression, begravningar osv. Tänk allt bra där emellan, 2 underbara hundar, utställningar, fester, roadtrips, Jasmine, Johan, alla jobben, alla glädjebesked, flyttar osv. haha ja herregud :p

Jag är så glad och lycklig att jag har dig. Vet inte någon annan som skulle kunna ta din plats i mitt hjärta. Du finns alltid där för mig, precis som jag alltid kommer stå vid din sida i alla lägen.

Tina- du är världens bästa vän och svägerska ;)

Grattis på din stora dag, jag älskar dej vännen <3

vi ses ikväll!

Puss på dig! ♥
Till top