IGÅNG

/ Permalink / 0
Idag var det examination på fältrapporten så nu kan jag bocka av det också. är godkänd på den muntliga delen, vet inte hur man inte skulle bli det i och för sig.. om man nu är där då vill säga :)

Efter skolan stack jag direkt till gymmet och körde i 75 minuter. Lite blandade muskelgrupper blev det idag. Blev ju ingen träning i helgen i linköping.. eller jo! Sprang ca 3 km med lillebrorsan! Alltid något ju! Jag behöver det har sämst kondition! Bror min är riktigt duktig och springer mycket och snabbt! =)

Nu ska jag skriva klart ett paper och sedan krypa ner i vår mysig säng :) Kanske blir en film eller serie också eftersom vi båda två är lediga i morgon! :)

CONVERSE!

/ Permalink / 0
Idag när jag och hjärtat skulle äta lunch på stan gick vi förbi en skoaffär med massor av Converse! Var ju tvungen! Går man i trasiga skor så är det okej att unna sig. Vi kom hem med tre par Converse till mig, ett par röda, ett par vita och ett par med amerikanska flaggan. Basse fick sig ett par vita och snart kommer det även ett par svarta till honom! :) Gissa om jag är glad nu :D

Vi åt tillslut lunch på trappan i solen på gyllentorget :)GOD NATT!

/ Permalink / 2

Dax att sova! Klockan är mer än jag trodde! Har bränt några skivor till imorgon i bilen :) åker med tåget vid elva och kör från Båstad vid ett halv två!

Nu gör vi natt och ses imorgon!

Myskatten i förmiddags när jag såg en annan film.. Beautiful boy. Helt okej film :)


Till top