Födelsedagsfirande

Familj & Vänner, Foton / Permalink / 0
 
Hej!
 
I lördagskväll hade jag släktkalas/fest tillsammans med mamma, "pappa", bror, svägerska (och bästa vän) Tina, brorsson Lukas, moster Lotta, Björn, mormor och min kusin Amanda. Vädret var verkligen på min sida, så det blev fördrink och förätt i trädgården i det underbara vädret! Sen åt vi god mat, massa sallader, lax, kyckling, couscous och annat gott. Därefter blev det en supergod jordgubbstårta! God dryck blev det hela kvällen också.
Tur att jag bara fyller 25 en gång, det blev lte väl mycket whiskey in på natten för mig sen :p. Men hade en underbar dag, kväll och natt! Amanda stannade över, så vi snackade skit och hade det mysigt tillsammans med föräldrarna.
 
Jag fick en jättefin Michael Kors klocka, som jag önskat mig länge nu :D! Fick en fin Fjällräven väska och massa bra grejer till min nya bil :D! Tack allihopa, är jättetacksam och glad!  Perfekt dag tillsammans med min fina familj. Bättre människor går inte önska sig än de jag har ♥
 
Tack allihopa för att ni var med och förgyllde dagen!
 
Här är lite bilder från kvällen och även några från natten ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hurtig tjej!

Livet i Skåne / Permalink / 0
 
Idag träffades jag och Elin nere hos mig klockan tio för att sätta igång c-uppsatsskrivandet. Tio timmar senare la vi ner och jag var hurtig nog att kila bort till gymmet för att rensa skallen och röra lite på mig! Vi fick mycket skrivet osv idag i alla fall så det känns riktigt bra :)! 
 
På gymmet blev det en kilometer löpning som uppvärmning, sen körde jag lite blandat och avslutade (såklart) men att leka nere i hörnan. Där var tre snubbar idag jag inte pratat med innan som även de började stå på händer osv. så det var trevligt! Stod riktigt länge på ett handstående idag! Överlycklig och känner verkligen att det är skillnad både vad jag gäller min kroppskontroll och kroppsstyrka sedan jag började  för 4-5 veckor sedan!
 

Nu är klockan mycket igen, som alltid när jag ska sova... Så nu ska jag krypa till kojs, för i morgon har jag en del att ordna med innan jobb 12:15. Måste gå till systemet och inhandla goda drycker inför släktkalaset för mig på lördagkväll.
Tänkte även kila inom Stadium då jag såg att de hade erbjudande på ett par Nikeskor. Jag behöver ha ett par till så mycket som de används nu! :)
 
Så nu blir det godnatt! :)
 
livet
 

Handstand progress

Livet i Skåne / Permalink / 0
 
 
 
Ett nytt klipp på hur det såg ut igår efter 2 timmars gymträning - 5km löpning sen biceps, triceps, axlar, rygg och mage. Efter det avslutade vi med 1 ½ timma handstående och lite mer löpning.

Träning ger resultat, både ytligt, kroppsligt och på handstående :D Många misslyckande men emellanåt går det riktigt bra! :)
 
 
 
Måste säga att det är helt underbart hur kul vi har och hur mycket vi skrattar under tiden vi tränar! Helt klart träffas riktigt underbara människor genom träningen på Actic! :)
 
 
 
 
 
Till top