En somrig & solig midsommarafton i Skåneland!

Familj & Vänner, Foton, Livet i Skåne / Permalink / 0
 
 
Glad Midsommar!

Nu är sommaren infirad, däremot tror jag även att solen gav upp eller blev skrämd på samma gång, då den sedan dess lyser med sin frånvaro (förutom en liten stund igår).
 
Midsommarafton var jättetrevlig. Jag och Johan var i Hofterup hos hans vän, och massa andra kompisar. Trevliga människor, fint väder, god dricka, smaskig mat och gott snack :). Riktigt härligt att solen sken under dagen så vi kunde vara ute och även få till lite kubbspel!
 
Bjuder på lite bilder från dagen --->
 
Killen som gör mig till den lyckligaste ♥
 
En del av midsommarfolket :)
 
En av dagens värdar och min sommarpojk ;)
 
Att stå på händer efter snaps...
 
...kan sluta så här...
 haha
 
 
Vem behöver snapshäfte när det finns Facebookchat!? :D
 
 
 
 

Självklart var en del av Halland med oss <3
 

Flickor med krans är ett måste på midsommar (allergin var det värt!)
 
Men även pojkar med krans ska finnas! ;)
 
 
 
Somrigt och färgglatt på en och samma gång :)
 
 
Hoppas alla hade en lika fin midsommarafton som vi ! :):)
 
♥♥♥
 
 
 
 

Gårkvällen i parken

Livet i Skåne / Permalink / 0
Igår efter jag jobbat klart vid 21, åkte jag hem och bytte om och mötte upp Johan. Sen körde vi bort till Pildammsparken. Satte igång Runkeeper på iphonen och sen tog vi en underbart skön joggingrunda i solnedgången, ca 2,5 km. Därefter stannade vi kvar på utegymmet och körde lite diverse småträning och sen latchade vi mest runt en stund :) Vid 22.30 kände vi att det var dags att ta sig hem. 
Finns inget bättre än att avsluta en jobbhelg med att rensa skallen i friska luften, skratta och träna och dessutom tillsammans med min kärlek♥
 
Här är resultatet av gårdagens lek, filmade en del så tänkte det var dags för en ny video. Inte så bra ljus och inte heller så bra övningar då klockan var mycket, vi kände oss inte direkt jättestarka och pigga, men vi hade väldigt roligt :). Enjoy!
 
 
Till top