27 juli

/ Permalink / 0
Helgen har varit bra denna veckan också:) Träffat Annelie med familj, hunnit med en runda på stan och även middag och cider på Morfars med familjen:) I söndags fick jag dock maginfluensa eller något liknande, äckligt var det i alla fall och skit mådde jag :(
Men igår fick jag sms att Niclas medvänner hade tagit in på campingen här i halmstad så jag och josse åkte dit och var med dem. då mådde jag genast lite bättre! på kvällen klarade jag tom av att spela minigolf och vara chaufför! Idag mårjag bra,förutom att jag mår lite illa mellan varven...
Jag och josse har varit på gekås en snabbis och sen käkade vi i falkenberg.Efter det ringde jag Annelie,och åkte bort till henne på campingen. Det blev en sväng tillFynda,men det var inte mycket fyndat av någon av oss...
Hitttade massor med roliga peruker som vi testade,riktigt snygga vart vi!!!

Innan idag ringde pappa och guess what!? I morgon kommer de ner och hälsar på några dagar! Ska bli riktigt skoj att träffa de igen!!
Nu ska jag sova så jag kommer upp i tid och hinner med allt jag ska göra i morgon.

Natti!


Josse, Annelie & Simon i sina fina peruker

 

Jag och Emma bjuder till på en bild i lördags

 

Natti

Allmänt / Permalink / 0
- "De säger att sista baddagen var idag", men vet ni vad, jag tror dem inte!
jag ska då bada mer i år även om det regnar eller blåser! Det är sommar, och inte nog med det... finaste sommaren på 16 år, så trust me, it´s not over yet!

Har varit på jobbet nu i kväll, det gick bara bra! Var enklare denna gången än förra, känns som man börjat komma in i det trots att det bara var andra gången... men det kanske har hunnit sätta fast sig i mig så det blir som när man är liten med grejer. ni vet vad de säger, när man en gång lärt sig cykla.....

Nu ska jag gå och lägga mig, planen var att jag skulle nana tidigt idag för i morgon ska jag möta Tina i stan vid 11-12, och jag har blivit en sån morgongris nu.. älskar att bara ligga kvar i sängen och få somna om på morgonen.
Men nu ska jag vara duktig och sova och försöka få lite nödvändiga saker gjorda i morgon också... sånt som inte är skoj, men ändå måste göras :bigeyes:

Sweet Dreams

Back on track

/ Permalink / 0
Yezz, nu har jag internet igen, i alla fall idag...
Har varit sjukt fint väder, inte haft internet, och inte varit inne mycket så blivit dåligt med uppdatering. Inte jobbat på två veckor nu heller, men i kväll så ska jag tillbaka till Olivers och jobba Ser fram emot det! :rolleyes:

Senaste veckan har bestått av sol, bad, fest, skratt och vännerna. Firade Josse i lördags hemma hos henne med folk och lekar, det var roligt! Lyckad kväll!  Mindre positivt att bli väckt halv fyra av vitlöksbomb! Japp, då kom Olle och en till och skulle våldgästa hemma hos Josse. Nej, sa jag och låste sovrumsdörren och gick och la mig igen, haha.
Men soffan var säkert skön den med!

I veckan var vi även i Tylebäck på myskväll som Roots stod för. Bra musik, fint väder, folköl och grillade pommes :)- visst är de lika! :cool:

har även hunnit med en grillning i parken med Micee och Lina.

 

Nu ska jag unna mig en film och lite vila innan jobbet!


Fick nya jeansleggings av mor min igår, snäll som hon är!

 

Peace


Till top