O-ordning till Ordning

Allmänt, Foton, Livet i Skåne / lägenhet, lägenhet perssonflyttarin Lund / Permalink / 0
Förra veckan möblerade vi om lite i Johans etta, inför att jag ska flytta in hos honom  :). Min byrå och kläder har flyttat in, tillsammans med aloe veraväxten haha. 
Före : 


Efter: Nöjd kille med bubbel efter en helkväll med "hemmaröj" <3
Magic Mike XXL med tjejerna <3

Livet i Skåne / Permalink / 0
 
Igår efter jobb åkte jag hem och spenderade tid på uteplatsen tillsammans med Angelica. Mycket att prata om :D. På kvällen körde vi ner till stan och mötte upp Emily för att äta på Vespa. Sjukt gott att de har glutenfri mat, det enda som saknas nu är laktosfri ;)
 
Efter maten var vi på bio: "Magic Mike XXL". Åååhh så bra! Man kan ju aldrig få för mycket av Channig Tatum, särskilt inte dansades och utan tröja, haha! Riktigt bra, vi var överlyckliga efter filmen. Angelica fick tom fram lite dans på parkeringen efteråt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Minisemester med Lukas

Livet i Skåne / Permalink / 1
 
 
Hej!
 
I lördags följde Lukas med mig och Johan ner till Skåne :). Han har därefter varit hos oss fram till i tisdags.
Det blev som en minisemester när han var nere. Vi mysde, lekte, grillade, busade och skrattade hela dagarna!

På lördagskvällen var vi hemma hos Jani och grillade, umgicks och badade badtunna. Badtunnan var ju en riktig höjdare för Lukas. Badade med alla oss Stora och hade hur roligt som helst, lycklig liten plutt! Och han somnade gott som en stock efteråt!
 
i lördags var vi Lödde hos Johans föräldrar och mysde, lekte, körde plasttraktor, åkte linbana, grillade och bara hade det jättebra! Blev sen en sväng till Väla i Helsingborg för att möta upp kusinerna som var snälla och mötte oss för att lämna nycklar, då dessa hade glömts kvar i halmstad :p. En fika senare körde vi mot Lund och ahde myskväll. I måndags var jag och Lukas i malmö, vi lunchade med Angelica. Mexikanskt stod på menyn, och en varsin burrito blev resultatet. Tom. Lukas tyckte det var gott :D. På eftermiddagen var i Lunds Stadspark med Johan och lekte på lekplatsen (riktigt bra och fin) samt kikade på fåglarna i burarna och fikade i gräset.
Måndagen avslutades med myskväll, hemmalagade hamburgare och bad :).
 
I tisdags åkte jag och Lukas tillbaka till Halmstad. Väl där umgicks vi med Tina, och även Sofie och lilla Ella kom på besök. Många underbara dagar. Tack alla för detta. Och lukas är självklart välkommen närsom och  alltid <3
 
Bjuder på lite blandade bilder från våra mysiga dagar, enjoy!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till top