Födelsedagsbarn

Familj & Vänner, Livet i Skåne / Permalink / 0
 
Igår blev jag ännu ett år äldre.. 26 år.. jag vet, man kan inte tro att det sant, men det är det ;). Galet va tiden går snabbt, och särskilt senaste året. Känns på ett sätt som att det bara runnit förbi, men samtidigt har jag hunnit med massor!
 
Började dagen med skönsång, frukost på sängen och paket av pojkvännen! ♥ Så fint av honom! Fick ett par Freddypants i "jeanstyg" modellen. Älskar de redan, helt fantastiskt sköna och fina! Har även fått en stor del av resan av honom! Du läste rätt: Nästa söndag åker vi till Teneriffa 1 vecka för sol, bad och mys! :). Ska bli underbart att vara ledig, komma bort, ligga i solen, skratta, mysa och bara vara vi.
 
Igår efter en bra morgon kom mamma, bror, svägerska och brorsson. Vi gick och käkade lunch innan vi åkte över till Köpenhamn med tåget. Väl där blev det promenad på ströget, glass och drinkar på vägen och sedan öl i solen nere i Nyhavn. Supermysigt i solen, och varmt! Äntligen är våren här!  Sedan avslutade vi trippen med middag på restaurang Nova där jag åt riktigt god kycklingburrito!
 
Jag är väldigt nöjd med min dag, mysigt att få spendera den med familjen, tyvärr fick plastpappa inte ledigt det var tråkigt, men han får vara med nästa gång :)
 
------------------ ----------------------- ------------------- ------------------- ------------------------ ------------------ ---------------------
 
I onsdags kväll var jag och vännerna ute och firade mig.  Vi åt först buffé och sedan avslutade vi med öl på Lilla Torg. 13 härliga vänner kom loss och kunde vara med mig, tack underbara ni ♥
 
Tack till alla,  både familj och vänner för fina presenter ♥
 
 
 
 
Till top