Påskhelg

Livet i Skåne / Permalink / 0
 
 
GLAD PÅSK!
 
 
Påskhelg betyder ledighet för de flesta, men jag jobbar alla dagar utom igår (lördag). "Lika glad är jag för det".. Nja kanske inte riktigt, men det är positivt med extra betalt.
Trots jobb så har jag en bra påskhelg!

Redan i torsdags träffades vi ett gäng vänner hemma hos Björn och åt Anders flygande Jacob, drack lite vin och snackade skit. I fredags efter jobb körde jag till Johan i Lund. Vi sprang bort till utegymmet (2km) där vi mötte upp hans bror och tränade. Blev lite blandad träning för hela kroppen och sen lunkade vi hemåt igen. Jag kan lova att vi alla tre kände av träningsvärk igår, haha. Särskilt i axlar och bröst! Härligt, då vet man att kroppen fått jobba!
Fredagskvällen bestod av massa mys, jättegod middag i form av ugnsstekta morätter, potatis, broccoli och sockerärtor med kalvryggbiff och sås! Fantastiskt!
 
Igår körde vi upp till Blekinge och hälsade på Johans släkt. Mysig dag med sol, god mat, dryck och sällskap :). På kvällen var jag hemma hos Freja på middag och vin. Satt och snackade i flera timmar om allt möjligt och avslutade med en 20 min snabb promenad hem till Johan, innan sömn.
 
Idag jobbar jag 6.30-16:30. Jag och Therese kör lite benböj, utfall och hopp medan vi rör oss på avdelningen för att bränna lite extra. Skönt att röra sig så man inte blir för trött. Kan erkänna att jag sovit alldeles för lite senaste veckan, så kroppen skriker av sömnbrist och vill endast vila. Men jag har 4 dagar kvar innan en dags ledighet och min födelsedag! Herregud, kan knappt fatta själv att det redan gått ett år sen 25... vart tar tiden vägen? Hänt mycket det senaste året, det mesta positivt och bra, vilket glädjer och gör allt värt. Familjen kommer ner och firar, så det blir säkerligen en bra dag. Inte så mycket att fira anser jag, är väl egentligen inte så mycket för det, men alltid trevligt att dra ihop något och träffas, både med familj och vänner :).
 
Funderar på att ta mig en joggingtur efter jobb, frisk luft och solsken hade behövts innan jag ska göra någon fräsch kvällsmat och krypa ner med filt i soffan framför dumburken <3.
 
 
 
 
 
 
Till top