Lundabo!

Allmänt, Familj & Vänner, Foton, Livet i Skåne / Permalink / 0

Från och med N.U. är jag lundabo och sambo med den galet snygga, underbara mannen på fotot ;). 

Känns bra! Skönt att äntligen få ha allt på en plats och att hela flytten är färdig. Säkerligen har grejer glömts osv, men det gör ju inget när fina Angelica bor kvar lite till :).

Är lite chockad över hur mycket grejer jag hade, men ännu mer över hur mycket vi kanske kan ha i lilla ettan på 31 kvm, haha. Håller dock tummarna för att vi snart ska hitta ett fint hus som passar oss <3. 

Semestern är över och solen är kommen ... Ja, Sverige är alltså som vanligt ^^. Har gjort massor på semestern. Hälsat på både Johans och min släkt och familj! :) riktigt trevligt! Sen flög vi till Luxemburg, roadtripade med mammapappa till Champagnedistrikt i Frankrike, samt Tyskland. Cyklade, bodde, badade och drack vin i Moseldalen i 35 grader ! Träffade syrran i Tyskland och bara hade det jävligt glassigt helt enkelt ;) ! Sista dagarna hade Johan bokat två stora sviter i Köpenhamn. En till mig och honom och en till hans bror och tjej. Vi hade det underbart! Drack skumpa, gick på Ströget, åt god mat i Nyhavn, drack drinkar och bara hade det härligt !! :D  Bra semester ! 

Helgen består av väldigt många timmar jobb, men även lite grillning och kompisgäng så klart ! :) 

Hej så länge :) 


Självklart handstående i varenda stad!
Såhär glad kan man bli efter 2 mil på cykel och privat vinprovning hemma Gunter hahah. Underbart! 


Till top