Minisemester med Lukas

Livet i Skåne / Permalink / 1
 
 
Hej!
 
I lördags följde Lukas med mig och Johan ner till Skåne :). Han har därefter varit hos oss fram till i tisdags.
Det blev som en minisemester när han var nere. Vi mysde, lekte, grillade, busade och skrattade hela dagarna!

På lördagskvällen var vi hemma hos Jani och grillade, umgicks och badade badtunna. Badtunnan var ju en riktig höjdare för Lukas. Badade med alla oss Stora och hade hur roligt som helst, lycklig liten plutt! Och han somnade gott som en stock efteråt!
 
i lördags var vi Lödde hos Johans föräldrar och mysde, lekte, körde plasttraktor, åkte linbana, grillade och bara hade det jättebra! Blev sen en sväng till Väla i Helsingborg för att möta upp kusinerna som var snälla och mötte oss för att lämna nycklar, då dessa hade glömts kvar i halmstad :p. En fika senare körde vi mot Lund och ahde myskväll. I måndags var jag och Lukas i malmö, vi lunchade med Angelica. Mexikanskt stod på menyn, och en varsin burrito blev resultatet. Tom. Lukas tyckte det var gott :D. På eftermiddagen var i Lunds Stadspark med Johan och lekte på lekplatsen (riktigt bra och fin) samt kikade på fåglarna i burarna och fikade i gräset.
Måndagen avslutades med myskväll, hemmalagade hamburgare och bad :).
 
I tisdags åkte jag och Lukas tillbaka till Halmstad. Väl där umgicks vi med Tina, och även Sofie och lilla Ella kom på besök. Många underbara dagar. Tack alla för detta. Och lukas är självklart välkommen närsom och  alltid <3
 
Bjuder på lite blandade bilder från våra mysiga dagar, enjoy!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Sarah:

De låter som ni haft mkt kul :)

Till top