Soliga dagar

Livet i Skåne / workout / Permalink / 0

Äntligen! 

Senaste veckan har bjudit på underbart vårväder, sol och värme! Har blivit en del promenader, bland annat en långpromenad med Johan och lilla Candy :). Många koppar (läs liter) kaffe har också konsumerats i samband med solen, både hemma och på jobb :). 


Skönt när det börjar bli varmare även på kvällarna så man kan vara utomhus. Har faktiskt till och med varit ute och sprungit 2 gånger. Johan har frivilligt hakat på, kul att vi kan göra allt möjligt och det mesta ihop! :). Min kondition är ju inte på topp vill jag lova, haha, men övning ger färdighet ;).  4 km idag plus 1 timma poledance och 3 km i veckan samt träning i utegymmet för första gången på länge! Testade Lunds nya utegym, det blir nog en del skoj där under våren & sommaren :D. 
"Deffningen" eller neddraget på matintag har faktiskt gått jättebra förutom söndagen, då syndades det med chips! I lördags blev det en del käk, öl, vin och andra alkoholhaltiga drycker i Halmstad. Emma har fyllt gammeltant / 20 år, så vi var där och firade henne!  Väldigt trevligt & jättekul att träffa familjen. Blir ju dessvärre inte så ofta pga mycket jobb och annat som kommer i vägen och krockar osv. 

I morgon är det dags för jobb igen, jobbar kväll 3 dagar i rad.. Sådär kul och lagom segt, men what to do. Snart helg igen sen ju ;p. 

Hej hopp, sov gott ! 


Till top